Wat po – Thailandsk afslapningsmassage

Et ædelt og originalt kropsterapeutisk håndværk, oprindeligt fra Indien. Gennem tryk og stræk heales, helbredes og styrkes kroppen. Thailandsk massage er en helkropsmassage hvor der arbejdes med kroppens meridian linier, som også kendes fra akupunktur. Med thailandsk massage når man dybt ind i bindevævet og massagen kan være med til at styrke kroppens fleksibilitet, løsne spændinger, stimulere de indre organer, få balance i energibanerne og endda være med til justere knoglestrukturer.

Thailandsk massage adskiller sig fra andre former for afslapniggsmassage, ved at man arbejder efter et ikke-vestligt princip, hvor man går rimeligt kontant til værks, dog uden at det gør ondt.

Trykmassage frem for gnubning

Den ægte thaimassage adskiller sig i praksis fra anden almindelig kendt massage yderligere ved, at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder, andre massageformer arbejder med gnubning. De thailandske massører og massøser finder hurtigt din krops grænser, og en dygtig behandler kan derfor strække og bøje din krop ude at det gør ondt.

Om Thai Massage